Naiseuteen liittyvät asiat eivät kuulu miehille

Naiseuteen ja naisen lisääntymiskykyyn liittyvät asiat eivät kuulu päätettäväksi miltään osin miehille, eivätkä myöskään yhteiskunnassa päättävissä asioissa toimiville miehille Suomessa.
 
Nämä asiat kuuluvat ainoastaan naisille itselleen ja naisten tulee päättää niistä itse.
 
Suomessakin saa kuulla ja lukea medioista, kun miespuoliset päättäjät kehottavat naisia esim. synnyttämään enemmän lapsia.
 
 
Abortti on yksinomaan naisten oikeus ja päätös, koska se koskee naisen kehoa.
 
Monet miehet puuttuvat siis Suomessakin asioihin, jotka eivät kuulu heille lainkaan.

 
Mitä nämä miehet oikein luulevat olevansa? Oman elämän vallankäytön tutkiminen on paikallaan näillä miehillä nyt ja heti.
 
 
Nainen on tilivelvollinen vain itselleen naiseuteen liittyvissä asioissa.
 
Sinä mies, jolla on tapana sekaantua naiseuteen ja naisena olemiseen liittyviin asioihin naisen elämää vahingoittavalla tavalla, lopeta se välittömästi eli lopeta väärä vallankäyttösi.
 
 
Naisena olemisesta ei tulisi olla haittaa, eikä hyötyä, mutta näin ei ole etenkään naisena olemisen haittojen ollessa kyseessä Suomessa.
 
Naisena olemisen hyödyistä voisi jokin taho tehdä tutkimuksen, sillä ne eivät ole yleisesti tiedossa, muuten kuin siltä osin, että naiset elävät vuosissa miehiä pidemmän elämän. Naisten ja miesten elämien elämänlaadunkin voisi tutkia juurta jaksain siinä samalla. Sitäkin tietoa tarvitaan lisää kipeästi.
 
Naisena olemisen haitat, uhat ja vaarat ovat siis ilmiselvät Suomessakin.
 
Ne näkyvät erityisesti seksuaalirikoksien uhrien määrissä ja näiden rikosten mitättömissä tuomioissa, parisuhdeväkivallan uhrien määrissä (naisetkin pahoinpitelevät ja raiskaavat yhä enenevissä määrin) ja naisten miehiä pienemmissä palkoissa ja eläkkeissä.
 
 
 
Naisten tulee itse saada päättää heihin kohdistuvien rikoksien rangaistuksista ja niiden kestosta.

 
Miten tämä toteutetaan? Jokainen kansalainen voi aloittaa tämän asian suunnittelemisen ja asian eteenpäin viemisen eri tavoin. Asiasta voidaan tehdä kansalaisaloite, jne.
 
Voit vaikuttaa tähän ehkä myös äänestämällä fiksua naista tai miestä?
 
 
Naisten tulee saada itse päättää naisten palkkoihin ja eläkkeisiin liittyvistä asioista.
 
Miksi näin ei ole jo nyt? Koska Suomi on yhä valitettavan patriarkaalinen maa.
 
Patriarkaalisuus voi Suomessa hyvin, koska monet naiset tukevat sitä, sillä he hyötyvät siitä itse, esim. taloudellisesti kotirouvina.

 
Moni nainen kokee tarvitsevansa Suomessa vieläkin miehen tuomaa fyysistä turvaa, koska yhteiskuntamme, kadut ja kodit paikkoina ovat edelleen turvattomia naisille. Vähintään vain puolet naisista saa turpaansa tai tulee raiskatuksi elämänsä aikana Suomessa. Kaikki miehet eivät siis hakkaa ja raiskaa.
 
 
Nykytoimilla palkkatasa-arvon saavuttamiseen menee ainakin vielä 70 vuotta Suomessa.

 
Liian pienet palkat ovat rakenteellista palkkasyrjintää, joka johtuu monista eri syistä ja juontaa juurensa kauas historiaan.
 
Myös iso osa miehistä kärsii tästä epäoikeudenmukaisuudesta, joka toteutetaan vallan väärinkäytöllä.
 
Feminismi on myös näiden ja muiden syrjittyjen miesten ja ihmisten puolella ja asialla.
 
 
Naisia on puolet yhteiskunnasta, joten naisille kuuluu myös puolet vallasta ja varallisuudesta, eli 'kyllä' naisten ja miesten kiintiöille kaikilla mahdollisilla osa-alueilla.
 
Valtaa väärinkäyttävät miehet ja näitä miehiä tukevat ja matkivat naiset aiheuttavat kaikki maailman suuret ongelmat.
 
Suomessa on korkea aika laittaa stoppi nyt vielä hyväksytylle riistävälle ja alistavalle patriarkaalisuudelle sekä myös tuhoavalle ja toksiselle maskuliinisuudelle,
(toksinen maskuliinisuus =  maskuliinisuuden negatiiviset puolet, kuten muihin kohdistuva viha ja väkivalta, myötätunnottomuus, raakuus, jne.).
 
Isolla osalla tähän ongelmaan ja oireiluun ei auta enää muu kuin lääkitys ja terapia, johtuen Suomessa harjoitetusta ikuisesta vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden politiikasta ja niiden karmeista seurauksista kansalaisille, uhreille täällä.
 
Menkää terapiaan ja aloittakaa lääkitys, niin säästetään samalla paljon pilalle meneviä elämiä, ihmishenkiä ja yhteiskunnan rahoja.
 
 
Nainen ei tarvitse miestä, avioliittoa tai lasta elääkseen täyden elämän, eikä onneksi jokainen mieskään.

 
Suuri osa miehistä kuitenkaan ei löydä elämälleen muuta päätarkoitusta kuin lisääntymisen ja omien geeniensä eteenpäin viemisen, vaikka he eivät sitten jälkeläisiään suuremmalti hoida ja kasvata muuten kuin rahalla tai vietä aikaansa heidän parissaan.
 
 
Feminismiä ja feministejä (kaikki sukupuolet) tarvitaan niin kauan, kunnes tasa-arvo (kehollinen, taloudellinen, sosiaalinen, kulttuurinen, yhteiskunnallinen, seksuaalinen, mediaalinen, poliittinen, ammatillinen sekä kotiin, työhön, vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvä, jne.) on toteutunut.

 
 
Ihmiset, älkää päästäkö ketään hallitsemaan itseänne, mieltänne, kehoanne ja elämäänne.
 
Elämäsi on sinun.
 

paiviruippo
Sitoutumaton Helsinki

Kansalaistoimija

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu