paiviruippo

Naiseuteen liittyvät asiat eivät kuulu miehille

 • Ja taas nyrkki heiluu.
  Ja taas nyrkki heiluu.
 • Tasa-arvoon on pitkä matka.
  Tasa-arvoon on pitkä matka.
 • Taidetta.
  Taidetta.
 • Parasta aikoihin.
  Parasta aikoihin.

Naiseuteen ja naisen lisääntymiskykyyn liittyvät asiat eivät kuulu päätettäväksi miltään osin miehille, eivätkä myöskään yhteiskunnassa päättävissä asioissa toimiville miehille Suomessa.
 
Nämä asiat kuuluvat ainoastaan naisille itselleen ja naisten tulee päättää niistä itse.
 
Suomessakin saa kuulla ja lukea medioista, kun miespuoliset päättäjät kehottavat naisia esim. synnyttämään enemmän lapsia.
 
 
Abortti on yksinomaan naisten oikeus ja päätös, koska se koskee naisen kehoa.
 
Monet miehet puuttuvat siis Suomessakin asioihin, jotka eivät kuulu heille lainkaan.

 
Mitä nämä miehet oikein luulevat olevansa? Oman elämän vallankäytön tutkiminen on paikallaan näillä miehillä nyt ja heti.
 
 
Nainen on tilivelvollinen vain itselleen naiseuteen liittyvissä asioissa.
 
Sinä mies, jolla on tapana sekaantua naiseuteen ja naisena olemiseen liittyviin asioihin naisen elämää vahingoittavalla tavalla, lopeta se välittömästi eli lopeta väärä vallankäyttösi.
 
 
Naisena olemisesta ei tulisi olla haittaa, eikä hyötyä, mutta näin ei ole etenkään naisena olemisen haittojen ollessa kyseessä Suomessa.
 
Naisena olemisen hyödyistä voisi jokin taho tehdä tutkimuksen, sillä ne eivät ole yleisesti tiedossa, muuten kuin siltä osin, että naiset elävät vuosissa miehiä pidemmän elämän. Naisten ja miesten elämien elämänlaadunkin voisi tutkia juurta jaksain siinä samalla. Sitäkin tietoa tarvitaan lisää kipeästi.
 
Naisena olemisen haitat, uhat ja vaarat ovat siis ilmiselvät Suomessakin.
 
Ne näkyvät erityisesti seksuaalirikoksien uhrien määrissä ja näiden rikosten mitättömissä tuomioissa, parisuhdeväkivallan uhrien määrissä (naisetkin pahoinpitelevät ja raiskaavat yhä enenevissä määrin) ja naisten miehiä pienemmissä palkoissa ja eläkkeissä.
 
 
 
Naisten tulee itse saada päättää heihin kohdistuvien rikoksien rangaistuksista ja niiden kestosta.

 
Miten tämä toteutetaan? Jokainen kansalainen voi aloittaa tämän asian suunnittelemisen ja asian eteenpäin viemisen eri tavoin. Asiasta voidaan tehdä kansalaisaloite, jne.
 
Voit vaikuttaa tähän ehkä myös äänestämällä fiksua naista tai miestä?
 
 
Naisten tulee saada itse päättää naisten palkkoihin ja eläkkeisiin liittyvistä asioista.
 
Miksi näin ei ole jo nyt? Koska Suomi on yhä valitettavan patriarkaalinen maa.
 
Patriarkaalisuus voi Suomessa hyvin, koska monet naiset tukevat sitä, sillä he hyötyvät siitä itse, esim. taloudellisesti kotirouvina.

 
Moni nainen kokee tarvitsevansa Suomessa vieläkin miehen tuomaa fyysistä turvaa, koska yhteiskuntamme, kadut ja kodit paikkoina ovat edelleen turvattomia naisille. Vähintään vain puolet naisista saa turpaansa tai tulee raiskatuksi elämänsä aikana Suomessa. Kaikki miehet eivät siis hakkaa ja raiskaa.
 
 
Nykytoimilla palkkatasa-arvon saavuttamiseen menee ainakin vielä 70 vuotta Suomessa.

 
Liian pienet palkat ovat rakenteellista palkkasyrjintää, joka johtuu monista eri syistä ja juontaa juurensa kauas historiaan.
 
Myös iso osa miehistä kärsii tästä epäoikeudenmukaisuudesta, joka toteutetaan vallan väärinkäytöllä.
 
Feminismi on myös näiden ja muiden syrjittyjen miesten ja ihmisten puolella ja asialla.
 
 
Naisia on puolet yhteiskunnasta, joten naisille kuuluu myös puolet vallasta ja varallisuudesta, eli 'kyllä' naisten ja miesten kiintiöille kaikilla mahdollisilla osa-alueilla.
 
Valtaa väärinkäyttävät miehet ja näitä miehiä tukevat ja matkivat naiset aiheuttavat kaikki maailman suuret ongelmat.
 
Suomessa on korkea aika laittaa stoppi nyt vielä hyväksytylle riistävälle ja alistavalle patriarkaalisuudelle sekä myös tuhoavalle ja toksiselle maskuliinisuudelle,
(toksinen maskuliinisuus =  maskuliinisuuden negatiiviset puolet, kuten muihin kohdistuva viha ja väkivalta, myötätunnottomuus, raakuus, jne.).
 
Isolla osalla tähän ongelmaan ja oireiluun ei auta enää muu kuin lääkitys ja terapia, johtuen Suomessa harjoitetusta ikuisesta vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden politiikasta ja niiden karmeista seurauksista kansalaisille, uhreille täällä.
 
Menkää terapiaan ja aloittakaa lääkitys, niin säästetään samalla paljon pilalle meneviä elämiä, ihmishenkiä ja yhteiskunnan rahoja.
 
 
Nainen ei tarvitse miestä, avioliittoa tai lasta elääkseen täyden elämän, eikä onneksi jokainen mieskään.

 
Suuri osa miehistä kuitenkaan ei löydä elämälleen muuta päätarkoitusta kuin lisääntymisen ja omien geeniensä eteenpäin viemisen, vaikka he eivät sitten jälkeläisiään suuremmalti hoida ja kasvata muuten kuin rahalla tai vietä aikaansa heidän parissaan.
 
 
Feminismiä ja feministejä (kaikki sukupuolet) tarvitaan niin kauan, kunnes tasa-arvo (kehollinen, taloudellinen, sosiaalinen, kulttuurinen, yhteiskunnallinen, seksuaalinen, mediaalinen, poliittinen, ammatillinen sekä kotiin, työhön, vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvä, jne.) on toteutunut.

 
 
Ihmiset, älkää päästäkö ketään hallitsemaan itseänne, mieltänne, kehoanne ja elämäänne.
 
Elämäsi on sinun.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

--Naisten tulee itse saada päättää heihin kohdistuvien rikoksien rangaistuksista ja niiden kestosta.

Jos nainen pahoinpitelee tai tappaa miehen, ehdottomasti naistuomarit ovat jäävejä, koska he kuitenkin suosivat naisia. Niinkö?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Mee too-on miesvihamielisen henkilön ilman mitään oikeuksia miehiä tuomitseva ääriliike.Liike jolla ei ole mitään vastuuta siitä,mitä tekevät poikien ja miesten elämille ja maineelle.Tämä amerikasta levinnyt aate ,ja sen puolesta puhuja amerikkalainen femakko,kehtaa kehua tv:ssä ja muualla mediassa ettei ole mitään väliä mitä niille miehille tapahtuu,joita nämä kiihkoilijat leimaavat ja tuomitsevat median avustamana.

Saman tien on lakkautettava kaikki lastensuojelujärjestöt,muut rouvakerhot jne.KOSKA niiden parissa puuhastelevat yleisesti ja sankoin joukot naiset,ja juuri sieltä ja varhaiskasvatuksesta asti pojat ovat syrjinnän ja vainoamisen kohteita.Suomessa ei ole 50v.poikien ja miesten tasa-arvosta edes keskusteltu.

Nämä femakot,mee too,lastensuojelujärjestöt jne.ovat ihan itse olleet tuomassa suomeen lisää tytöille ja naisille uhkia,pojillekin ,miehille.Oikeusasteissa istuvat samat naiset mm.lastensuojeluasioista päättämässä joiden intressit eivät ole perheiden asioissa,vaan edustamiensa järjestöjen ja liittojen.Miksiköhän suomessa juuri poikia raijataan huostalaitoksiin ?

Pojat ja miehet syrjäytyvät?

Miten näitä naisia voi istua siellä missä päätetään mm.huoltajuusasioista ,kaikki tietävät miten isiä kohdellaan suomessa niissä asioissa.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

- "Naisena olemisen hyödyistä voisi jokin taho tehdä tutkimuksen, sillä ne eivät ole yleisesti tiedossa, muuten kuin siltä osin, että naiset elävät vuosissa miehiä pidemmän elämän."

No tässä tiedoksi muutama muukin hyöty:

- Asevelvollisuus ei koske naisia
- Syrjäytymisen, kodittomuuden ja itsemurhan riski on pienempi kuin miehillä
- Parisuhdekumppanin löytäminen alle viisikymppisenä on helpompaa kuin miehillä koska miehiä on enemmän kuin naisia (Suomessa on ikäluokissa 15-49 vuotta noin 63000 miestä enemmän kuin naista)
- Sukupuolikiintiöt toimivat naisten eduksi, koska suurimmaksi osaksi niitä on vain tehtäviin, jotka ovat hyvin palkattuja ja/tai arvostettuja ja joissa on perinteisesti ollut miesenemmistö

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Peruskouluissa tilanne on sietämätön; naisopettajat antavat pojille huonompia numeroita. Kyllä pojilla täytyy olla oikeus yhtä hyviin arvosanoihin, kuin tytöillä.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Pojilla pitää olla oikeus miesopettajiin ja poikakouluihin. Minun kouluaikoinani tiedettiin, että paras koulumuoto pojille oli poikalyseo ja tytöille yhteiskoulu.

Käyttäjän Merimies kuva
jaakko palola

Kansa,jossa kuolleisuus on suurempi kuin syntyvyys on turha kansa.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mitäs jos sukupuolen muuttanut? Mies-->nainen tai toisinpäin? Nainen-->mieheksi, mutta synnyttää?

Käyttäjän AnteroSmki kuva
Antero Säämäki

Viime vuosina transtutkimuksiin hakeutuvien nuorten naisten määrä on kasvanut. Naiseus on jotenkn hukassa koska yhä useampi haluaa eläytyä mieheksi.

Käyttäjän AnteroSmki kuva
Antero Säämäki

Laki rajoittaa liikaa naisen ja miehen oikeutta päättää omasta kehosta.
Suomen steriloimislaissa saisi antaa täysi-ikäiselle tai edes 25-vuotiaalle oikeuden sterilisaatioon. Näin on muissa Pohjoismaissa. Suomessa ikäraja on 30 vuotta.
Feministit vaikenevat asiasta, kuten muutkin poliitikot.
http://steriloimislaki.blogspot.com/

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Kysymys on hyvin kiehtova. Koska se sanoo että valta kuuluu vain yksilöille.

Kuitenkin käytännössä elämme yhteiskunnassa jossa kaikki asiat ovat jotain joissa otetaan kantaa ns. demokraattisesti. ELi kaikki saavat ikään kuin ottaa kantaa ihan kaikkiin asioihin. Se varmasti onkin ärsyttävää koska päättäjillä usein ei ole relevanttia käsitystä päätettivien juttujen kaikista vaikutuksista.

Uskonnottomana tämä ignoranssi näkyy esimerkiksi siinä miten ongelmia ei muka edes ole kun kristityiltä kysytään ja he saavat päättää puolestasi asioita. Koska koko päätäntävalta -asia tuntuu menevän näin.

Ajatko siis täydellistä individualismia jossa kaikki hallinto poistetaan, sitä että vain itseään koskevista asioista saa päättää (eli esim. homoavioliitoissa ei naiset saa mennä pitämään mielenosoituksia ja avio-oikeutensa päättävät vain homoseksuaalit? Ajatus jollain tavalla viehättää vaikka sitä pitää absurdina.) Vai sitä että "ei päätäntävaltaa ilman edustusta"? (Asioista voidaan säätää lakeja jos on asiaa koskevia vähemmistöjä jokin määrätty osuus päättäjistä?)

PS. Saako naiset ottaa kantaa miesten toimintaan? Kysehän on mieheydestä? Mihin tämän rajan sitten vetää? Että mikä on ja ei ole mieheyttä? Saako nainen kritisoida toksista maskuliinisuutta jos se rajoittaa miesten toimintaa jotenkin? Tämä on ihan tekninen kysymys siitä että mikä on mielestäsi johdonmukaita?

Käyttäjän paiviruippo kuva
Päivi Ruippo

Kiitos kaikille vastauksista ja hyvää kevättä!

En kokenut tarpeelliseksi vastata kommentteihin. En tiedä, että miksi.

Toimituksen poiminnat