Miksi lapset kiduttavat eläimiä?

Lapset ja nuoret eivät voi hyvin. Heissä on vihaa. Turhautumista. Pahoinvointia. Se johtuu Suomessa tehdystä politiikasta. Se vaikuttaa lapsiin, nuoriin, meihin kaikkiin. Suuri osa lapsista ja nuorista on heitteillä monella eri tavalla. Vain 20 % maamme lapsista ja nuorista elää ehjissä kodeissa.
 
Koko ajan vain vaativampi työelämä vie vanhempien voimavarat ja varastaa näin vanhemmat lapsilta. Isolla osalla palkka tai muut tulot ovat vielä niin pieniä, että ne hädin tuskin riittävät perusmenoihin. Se lisää entisestään vanhempien stressiä. Tämä kaikki vaikuttaa koko kodin ilmapiiriin ja perheen vointiin.
 
Henkinen heitteillejättö (vanhempi voi olla pakotettu tähän eri yhteiskunnallisista syistä tai se voi olla myös vanhemman oma, ehkä myös tiedostomaton valinta) jättää omat jälkensä, vaurionsa lapseen ja nuoreen.
 
Ei vika ole lapsissa, nuorissa ja kansalaisissa. Vastuussa tästäkin ovat maamme valta- ja rahaeliitit, jotka pakottavat politiikallaan kansalaiset elämään väärin. Opetelkaa purkamaan viha heihin. Opetelkaa sanomaan ei, en enää suostu tähän ja tällaiseen, koska se vahingoittaa läheisiäni ja koko maata. Suomi voisi olla aivan toisenlainen maa, kun vain tarpeeksi moni haluaisi sitä.
 
Nyt ihmiset purkavat vihansa ja turhautumisensa läheisiinsä, eläimiin ja syyttömiin ihmisiin. Nykyisessä menossa ihmisten itsekkyys vain kasvaa ja myötätunto vähenee. Valta- ja rahaeliitit tietävät sen, mutta se ei heitä häiritse, sillä heillä on omantunnon kohdalla vain syvä reikä tai mustaksi kutistunut kivikova sydän.
 

paiviruippo
Sitoutumaton Helsinki

Kansalaistoimija

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu