paiviruippo

Ahneudesta, yksityistämisestä ja työelämästä

  • Omistavan luokan edustaja
    Omistavan luokan edustaja
  • Sipilän ja Orpon sussu
    Sipilän ja Orpon sussu

Yksityistäminen ja kilpailun avaaminen ei sovi läheskään kaikille aloille Suomessa ja tämä TOSIASIA on ahneiden porvareiden ja muiden tyhjäpäiden hyväksyttävä.
 
Näitä aloja ovat erityisesti tällä hetkellä terveydenhoito, Posti ja VR.
 
Mitkä muut alat on jätettävä kilpailun avaamisen ja yksityistämisen ulkopuolelle? Minkä alojen ei kuulu tuottaa voittoa? Tämä asia on selvitettävä perinpohjin ja toimittava sen mukaan jatkossa!
 
----------------------------------
 
 
Suomi on ollut juuri taantumassa 9 vuotta raha- ja valtaeliittien ahneuden, kansalta rosvoamisen (tulonsiirrot ja etuisuudet vauraille ihmisille ja rahakkaille yrityksille), kansalaisten törkeän hyväksikäytön, väärän politiikan, väärien päätösten, vääristä kohteista leikkaamisen ja näiden eliittien tekemän monen muun vallan väärinkäytön ja niiden vakavien seurauksien takia.
 
 ----------------------------------
 
 
• Kansalaisista iso osa voi huonosti ja kärsii monin eri tavoin. Leipäjonot pitenevät joka vuosi Suomessa. Tähän on tehtävä muutos politiikalla. Nyt.
 
----------------------------------
 
 
Ihmiset joutuvat syömään masennus-, psyyke-, uni- ja kipulääkkeitä jaksaakseen elää tai tehdä töitä edes vähäsen.
 
Joka ikinen päivä Suomessa jää yli 50 työikäistä ihmistä työkyvyttömyyseläkkeelle.
 
Suuri osa (42 %) heistä on caput eli loppu = masentuneita ja uupuneita.
 
Lääkärit laittavat (armeliaisuudessaan?) päälle vielä jonkun diagnoosin, jotta näiden puolikuolleiden ei tarvitse enää kilpailla ja taistella tässä kapitalismihelvetissä, sillä he eivät enää yksinkertaisesti jaksa ja kykene.
 
-----------------------------------
 
Ahneuteen sairastuneille porvareille tämä sopii mainiosti, sillä nykyään työntekijät ovat heille pelkkää kertakäyttökamaa, josta otetaan irti kaikki tehot mahdollisimman tehokkaasti ja mahdollisimman nopeasti. Sitten he ovatkin enää roskaa, josta on päästävä eroon, ennen kuin uudet hyväksikäytettävät otetaan taas loppuun ajettaviksi.
 
Ahneiden porvareiden omaisuudet paisuvat ja keinottelua sekä korruptointia pystytään laajentamaan entisestään tämän hyväksikäyttökulttuurin johdosta, jonka porvarit ovat sisällyttäneet ja laittaneet säilöön syvälle pikimustiin, kassakoneen tahtiin lyöviin sydämiinsä.
 
Siitä nämä porvarit eivät välitä tippaakaan, että millaisia valtavia kuluja tämä aiheuttaa yhteiskunnalle sekä millaista kärsimystä ja traumoja tästä seuraa ko. ihmisille ja heidän perheilleen sekä läheisilleen.

 
Porvareita eivät kiinnosta heidän omien tekojensa ja politiikkansa seuraukset lainkaan, koska he ovat oikeasti henkisesti kehittymättömiä ihmisiä.
 
He tekevät kaikki päätökset raha edellä, vaikka kaikki päätökset tulisi aina tehdä ihminen sekä luonto edellä.
 
Tästä johtuu, että Suomessa on voitu huonosti jo vuosikymmeniä ja voidaan huonosti edelleen. 
 
Tälle kansalaisia ja Suomea tuhoavalle kapitalismille ja oikeistopolitiikalle on tultava loppu.
 
Tämä ei ole viisasta, eikä järkevää, vaan se on seurausta ahneuteen sairastuneiden porvareiden vastuuttomasta ja moraalittomasta politiikan teosta.

 
 
------------------------------------
 
Muita tehtäviä asioita:
 
 
• Julkiset terveysasemat on laitettava takaisin hyvään kuntoon (infrat, laitteisto, välineistö, henkilöstö, jne.) koko maassa.
 
Koska nuorten lääkärien vaihtuvuus terveysasemilla on suurta, niin kaikki vastavalmistuneet lääkärit on velvoitettava työskentelemään 3 vuotta julkisella terveysasemalla heti valmistumisen jälkeen.
 
 
• Postin ei tule tuottaa voittoa. Posti on palautettava takaisin valtiolliseksi toimijaksi kaikkine toimineen.
 
 
• VRn kilpailulle avaaminen on peruttava. VR tulee säilyttää kaikkine toimineen valtiolla.
 
 
• Kaikki muut valtion = kansan omistamat firmat toimintoineen, joiden yksityistämistä tai kilpailulle avaamista suunnitellaan, on tuotava välittömästi kansan tietoon ja kaikki suunnitelmat, jotka koskevat yksityistämistä tai kilpailulle avaamista on peruttava.
 
 
• Valtion omistamien firmojen ja laitoksien, ymv. yhtiöittäminen on tehtävä eettisesti kestävällä tavalla, ihmisten ja luonnon hyvinvointia kunnioittaen, ei suuria voittoja tavoitellen.  
 

 
----------------------------------------------
 
 
Muuta:
 
 
Suomessa joka neljäs työikäinen on sitä mieltä, ettei jaksa töissä eläkeikään asti. Yhtä moni tuntee työkykynsä heikenneen.
 
Vain 70 % ylemmistä toimihenkilöistä kykenee nyt jatkamaan töissä vanhuuseläkkeelle asti.
 
Vain 40 % työntekijäammateissa olleista ihmisistä kykenee nyt jatkamaan töissä vanhuuseläkkeelle asti.
 
Iso osa joutuu raatamaan itsensä sairaaksi ja hengiltä työssä jo nyt ennenaikaisesti.
 
Isolle osalle ei riitä töitä lainkaan.
 
------------------------------------
 
Vähintään 100 000 suomalaista kiusataan työpaikalla jatkuvasti ja toistuvasti.
 
Jopa joka kolmatta suomalaista kiusataan työpaikalla.
 
Osalla pitkään ja toistuvasti kiusatuksi joutuminen johtaa työkyvyttömyyteen.
 
-----------------------------
 
Miksi ihmeessä työläisten työaikaa pitäisi lisätä, kun jo nyt suuri osa duunareista tippuu pelistä pois 50-60 -vuotiaana täysin loppuun ajettuna ja vakavasti sairastuneena?
 
Työaikojen pidentäminen, palkkojen alentaminen, eläkeiän nostaminen sekä eläkejärjestelmien alasajo palvelee vain raha- ja valtaeliittejä.
 
Työaikojen nostamisen tai palkkojen alentamisen syynä on aina ja ainoastaan porvarit, joille joudutaan maksamaan helvetinmoisia palkkoja ja bonuksia heidän lyhyiden työuriensa aikana ja sitten vielä törkeän suuria eläkkeitä useita vuosikymmeniä, koska he elävät liian pitkään.
 
-----------------------------
 
 
Jos työnantaja ei pysty maksamaan sellaista palkkaa, jolla tulee toimeen, niin sitä työnantajaa ja työpaikkaa ei Suomessa tarvita.
 
Suomessa on jo puoli miljoonaa työssäkäyvää köyhää.
 
Palkan on riitettävä elämiseen, kuten eläkkeenkin.
 
Ihminen haluaa lisäksi tehdä työnsä rauhassa, hyvin, kunnolla ja se työnantaja, joka ei tätä mahdollista on PASKA työnantaja.
 
Huonosti palkatuissa ja epävakaissa työpaikoissa ihmiset kärsivät enemmän kuin työttömänä olevat ihmiset.
 
90 % fyysisistä sairauksista on jollain tavalla stressin aiheuttamia.
 
Stressin on arvioitu vaikuttavan jopa 60 prosenttiin ihmisen sairauksista.
 
Suojele itseäsi!
 
-----------------------------
 
Monien lasten vanhemmat joutuvat jo nyt tekemään töitä niin paljon, että lapset jäävät henkisesti täysin heitteille. Seuraukset? Miettikää ja pohtikaa, sillä seuraukset ovat vakavia ja kauaskantoisia.
 
Jo nyt Suomessa joka päivä jää 5 nuorta työkyvyttömyyseläkkeelle ja näistä 3 ei ole koskaan ehtinyt edes työelämään.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander

Profiilisi mukaan olet sitoutumaton. Suosittelen, että sitoudut! Lin vasemmalle puolelle voi istua ja tuomita sieltä niin eläviä kuin kuolleitakin!

Toimituksen poiminnat