paiviruippo

Katainen & kumppanit oikeuteen!

  • You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
    You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
  • Ahneus tappaa!  Suurenna kuvat klikkaamalla!
    Ahneus tappaa! Suurenna kuvat klikkaamalla!

Tehtävät työt Suomen talouden korjaamiseksi
 
 
1. Jyrki Katainen & kumppanit (Alexander Stubb, Carl Haglund, Jutta Urpilainen, jne.) haastetaan oikeuteen Suomen valtion- ja kansantalouden ja kansalaisten vahingoittamisesta.
 
 
Tämä siksi, ettei vastaavaa, mitä he ovat tehneet Suomella ja kansalle, taas tapahdu seuraavina lähivuosikymmeninä.
 
Vähintään 50 miljardia euroa on se summa, josta heidät on laitettava vastuuseen.
 
En tiedä, onko tällaista tehty ennen ja onko siihen olemassa sopivia lakeja. Jos lait puuttuvat, niin ne on säädettävä ja saatava voimaan.
 
Kansalaisen oikeuskäsityksen mukaan Jyrki Kataisen tuomio tulee olla 10 vuotta ehdotonta vankeutta ja loppuikäinen toimimiskieltoa politiikassa. 10 vuodesta alaspäin on sitten hyvä alkaa miettimään myös muiden osallisten tuomioita.
 
 
 
2. Ahvenanmaa myydään Ruotsille 50 miljardista eurosta. Ruotsi maksaa summan viidessä erässä 10 vuoden aikana.
 
Ruotsi pitää Ahvenanmaasta yhtä hyvää huolta, kun Suomi on siitä pitänyt.
 
Maanpuolustuksellisesti, Suomen näkökulmasta, asia on kunnossa, kun Ahvenanmaa kuuluu Ruotsille.
 
 
 
3. Kun nämä toimenpiteet on tehty ja toteutettu, on Suomella ja kansalaisilla mahdollisuus hengittää vapaammin jatkuvan hirressä roikkumisen sijaan.
 
Näin Suomi voi alkaa taas toimimaan sen eteen, kuinka maan asiat saadaan kuntoon ja kansalaisten välinen eriarvoisuus kavennettua entisiin mittoihin.
 
 
 
4. Uudet kansanedustajat ja muut virkamiehet lukevat taloustieteen professorin Thomas Pikettyn kirjan ‘Pääoma 21. vuosisadalla’, joka on suomennettava välittömästi, jotta vanhoja talousteorioita ei enää käytetä Suomessa.
 
Myös Pikettystä tehdyt tv-ohjelmat on hankittava välittömästi Ylen ohjelmistoon ja esitettävä ne suomeksi tekstitettyinä.
 
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Jouko Silvennoinen

Ei missään nimessä vaan suomen kansa on laitettava oikeuteen ja vastuuseen kun on antanut kusettaa itseään.Tuomio olisi noin neljä vuotta äänestämättä eduskuntavaaleissa.
Ahvenanmaa voitas antaa venäläisille ja ottaa karjala tilalle.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Aika monta maakuntaa kannattaa Suomesta laittaa myyntiin ennenkuin tulee Ahvenanmaan vuoro.

Käyttäjän petterik kuva
Petteri Karppinen

Mikä rikos on tehty? Leikkaamatta jättäminen?

Tämä olisi erittäin tarpeellista kirjata laiksi! Valitettavasti emme voi nyt tehdä lakia ja syyttää sen rikkomisesta ennen lain kirjausta, kun eihän lakia rikoksen tekohetkellä olisi ollutkaan.

Käyttäjän paiviruippo kuva
Päivi Ruippo

Kataisen johdolla Kokoomus ja muut porvarit loivat tietoisesti Suomeen yli 600 000 uutta köyhää jakamalla etuuksia vauraille, ökyille ja lappamalla rahaa ulkomaille.

Jyrki Kataisen ministerikautena Suomen valtio otti 47 mrd e lisää velkaa nettomääräisesti. Mukana ei ole edes omaisuuden myyntiä, jonka takia Suomen valtio köyhtyi vieläkin enemmän.

Kataisen ministerivuosina kansantuote ja tuottavuus polkivat paikallaan, mutta velka paisui.

http://www.hs.fi/talous/a1397110791148?jako=c8296f...

Veikko Nironen

Onko Ahvenanmaasta suomelle mitään muuta tekoa, kun maksella sinne kaiken maaliman laskuja? Nytkin joku tuulivoimala puisto suunnitteilla Suomalaisten laskuun, tietenkin

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Veikko Nironen

Mitäs laskuja se Nironen Ahvenanmaalle maksaa. Valtio kerää Ahvenanmaalta tulo- ja varallisuusverot niinkuin muualtakin Suomesta.

Ainoa ero on, että Suomen valtio ei erikseen tue Ahvenanmaata ja Ahvenanmaan kuntia kuten mantereella. Tämä Ahvenanmaan kuntien tukeminen hoidetaan kertakorvauksena 0,45 valtion budjetista. Summa on keskimäärin pienempi kuin vastaava valtion tuki kunnille mantereella.

Eikös me voitais antaa Lappikin pois, kun Helsinkiläiset sitä tukee ?

Jouko Silvennoinen

Ilman muuta lapista itsenäinen oulu lapin pääkaupunkiksi(kirjoitettu oululaisittain, nej affenanmaalaisittain)ja kaikkien täällä toimivien yritysten verot tänne.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Onko halullesi myydä Ahvenanmaa jokin muu syy kuin asukkaiden ruotsinkielisyys? Takautuvien lakien säätäminen ja ihmisten tuomitseminen niiden perusteella on suomalaiselle oikeuskäytännölle vieras käytäntö ja sellaisena pysyköönkin.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

No ainakin sotasyyllisyysoikeudenkäynnit Suomessa olvat taannehtivaa oikeutta ja nykyään mm.starttiaseoikeudenkäynnit aseyrittäjiä vastaan ovat myöskin taannehtivaa oikeudenkäyttöä.

Eli ei lainkaan niin vierasta Suomessakaan.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Onhan siellä lainsäädänössämme vielä valtio- ja maanpetospykälät. Tosin niiden nojalla syyttäminen lienee tavan kansalaisille tehty jo mahdottomaksi, eli poliitikot ovat varmistaneet koskemattomuuttaan EU-muilutuksen tiimoilla.

Käyttäjän paiviruippo kuva
Päivi Ruippo

Ruotsinkielisyydellä ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Suomi ei vaan tarvitse Ahvenanmaata.

Ahvenanmaalaisetkin olisivat vain tyytyväisiä, jos olisivat osa Ruotsia.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

" Jyrki Katainen & kumppanit (Alexander Stubb, Carl Haglund, Jutta Urpilainen, jne.) haastetaan oikeuteen Suomen valtion- ja kansantalouden ja kansalaisten vahingoittamisesta."

1) Poliitikkoja ei voi edes tyhmyydestään saati mistään muusta haastaa oikeuteen.

2) Åland eli Ahvenanmaan maakunta saa Kantasuomelta enemmän rahaa kuin se maksaa koko maamme menoista. Rahasumma kasvaa vuosittain.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Lähinnä tulee mieleen tuo Merja Kyllönen, joka ajoi meille väsymättä lisää kustannuksia. Ajokortistakin tuli kallis. Kaikilla ei ole varaa sitä enää hankkia. Tässä on varmaankin monta pitkää kestitystä nautittu ajokoulujen puolelta. Ja aivan naurettavia nuo lisäykset vielä olivat. Kaksi korttia on nyt maksettu 5000. Sen kun raavit näillä palkoilla duuneista. Hyi vittu mikä ministeri.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Myös entiset presidenttimme Koivisto ja Halonen olisi syytä laittaa vastuuseen teoistaan. Koivisto laittomasta oikeuslaitoksen poliittisesta ohjaamisesta 90-luvun laman pankkioikeudenkäynneissä, jotka aiheuttivat kymmenien tuhansien yritysten konkurssiin menon ja tuhansia yrittäjien itsemurhia. Ja Halonen paperien salaamisesta.

Kyse on valtiollisesta rikoksesta koko maata ja sen kansalaisia kohtaan, joka on tehty molempien presidenttien valta-asemaa väärinkäyttäen. Poliittisesta rikoksesta joka on aiheuttanut valtavan määrän ihmisuhreja.

Veikko Nironen

Ilkka Varsio, lainaus: Erlan Salo 2) Åland eli Ahvenanmaan maakunta saa Kantasuomelta enemmän rahaa kuin se maksaa koko maamme menoista. Rahasumma kasvaa vuosittain.

Minä niinkuin sinäkin, jos veroja yleensä maksat, niin maksat muiden mukana myös Ahvenanmaalle

Jollet kuulu siihen Vihervasemmistojen uskomusyhteisöön, että raha tulee seinästä...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Suomessa on vähintään sodista asti ja ennenkin sitä kannettu maakuntiin rahaa muovikassikaupalla jotta koko maa saataisiin pidettyä asuttuna. Turhaan. Kaupungistuminen kiihtyy.

Olisiko blogistin tapaan syytä laittaa käräjille tuosta tuhlauksesta vastuulliset poliitikot ja näitä äänestäneet kansalaiset sekä vaatia saamansa rahat takaisin?

leikki leikkinä. Hävettää olla suomalainen kun saa lukea tällaisten 'kansalaistoimijoiden' maansamyyntikirjoituksia.

Veikko Nironen

Manu Korkman, näköjään harrastaa ajatuksen lukua, mutta taitaa opinnot olla vielä aika heiveröisellä tasolla...

Minä en vaan yleensä pidä sellaisesta tilanteesta, että jotakuta käytetään hyväksi jonkun hyödyn takia, ja muuten ollaan "vähän nokkapystyssä"...

Sen voin kyllä taas kerran julkaista, että pakkoruotsia en kannata ja se kuuluukin lopultakin muuttaa vapaaehtoiseksi...

Ja lopettaa suomenkielisten lasten ja varttuneempienkin "kyykyttäminen", lähes tarpeettoman ruotsinkielen, ml virkamiesruotsi jankkaaminen ja sallia suomenkielisille muuhun "sivistyneeseen Eurooppaan kuuluvan oikeuden"...

Antaa opiskelijoiden vapaasti valita opiskelu kielensä halujensa/ kykyjensä mukaan, ilman kielivähemmistön ylläpitämää "pakkoruotsijarrua"...

Toimituksen poiminnat